Vi vokser. Vil du bli min nye kollega og jobbe både med regnskap og lønn?

Arbeidsgiver: Melhus Regnskap AS

Stillingstittel: Regnskapskonsulent

Frist: Snarest

Varighet: Fast

Arbeidsoppgaver: Lønn A-Å inkl. refusjoner, reiser, A-melding, avstemming og årsoppgjør. Regnskapsarbeid, og løpende rapportering.

Kvalifikasjoner: Bachelor i økonomi og administrasjon er ikke et krav, men en fordel. Erfaring med lønn og regnskap kan kompensere for formell utdanning. Gode IT-kunnskaper og gode kommunikasjonsevner i norsk, skriftlig og muntlig.

Personlige egenskaper: Strukturert, selvstendig og beslutningsdyktig. Interesse for faget.

Vi tilbyr:

Et uformelt og godt arbeidsmiljø med trivelige kollegaer. Utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver med konkurransedyktige betingelser. Søknadene behandles fortløpende.

Om oss

Melhus Regnskap AS er et autorisert regnskapsførerselskap som leverer tjenester innen regnskap, økonomi, lønn, HR og rådgivning innen forretning og landbruk.

Vi gjør kundenes hverdag enklere gjennom moderne digitale løsninger.
Vårt kontor ligger i Melhus. Her jobber 25 trivelige ansatte.

Grunnet økt oppdragsmengde er vi på utkikk etter deg som liker å jobbe med og har noe erfaring innen lønn og regnskap. Har du relevant utdannelse er det fint, men det viktigste er at du er rett person for oss med de rette verdier og holdninger og at du liker å ha kundekontakt. Her vil du få egen kundeportefølje og allsidige arbeidsoppgaver innen lønn og regnskap.

Sektor: Privat

Sted: Melhusvegen 417, 7224 Melhus

Bransje: Konsulent og rådgivning,Økonomi og regnskap

Stillingsfunksjon: Konsulent, Økonomi og regnskap,Økonomi og regnskap / Controller.

Se annonsen her: FINN-annonse: 146790612 >